Brezilya Vizesi

Brezilya Vizesi için T.C vatandaşları Brezilya ve Türkiye arasında yapılan vize kanunlarından dolayı  90 güne kadar vizeye tabii değildir. Vize 90 gün sonraları için gereklidir. Bu vize türleri ise çalışma,eğitim,ticari iş kurma,aile birleşimi Brezilya Vizeleridir. Brezilya da 90 günü aşacağınız zaman sizden vize almanız talep edilmektedir. Bu vize türleri izin vizeleri olarak geçmektedir. Brezilya Ankara Konsolosluğunda başvurular yapılmaktadır.

 

Brezilya Vizesi İçin Gerekli Evrak Listesi ( 90 günü aşan vize )

 

Pasaport’un orjinali;  ( Seyahatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi  ve en az 2 sayfası boş) olmak kaydı ile. Vizesiz gidilecek olunsa bile pasaport şarttır.

Resim; 2 adet ve arka fon beyaz biyometrik fotoğraf olması gerekmektedir.

Başvuru formu; Eksiksiz ve online doldurulması gerekmektedir. ( Firmamız tarafından yapılabilinir )

Kanıt belgesi; Brezilya da 90 günü aşacağınıza dair kanıtlayıcı belge. Brezilya da çalışacağınız şirketin veya faal göstereceğiniz iş kurumunun, sizin tarafınıza hazırlanmış çalışma belgesi ya da davetiyesi.

Yolculuk belgesi; Seyahatinizi nasıl yapacağınıza dair belgedir. Uçak rezervasyonu ya da gemi bileti. Bunlar firmamız tarafından yapılabilinir.